Moderne kamer met kleine keuken, luxe badkamer en balkon

 

Dit type kamer heeft een eigen badkamer met een Whirpool bad, douche en toilette. De kamer is uitgerust met een kleine keuken met koelkast, een magnetron, electrische kookpit, een elektrische waterkoker en een Senseo-koffiezetapparaat. Daarnaast is de kamer voorzien van een flatscreen-tv en gratis WiFi.

De kamer heeft een balkon waar u lekker van het ochtend en avondzonnetje kunt genieten.

 

Romantische kamer met keuken, douche en toilette

Dit type kamer is uitgerust met een eigen douche en toilette en een complete keuken met met koelkast met vriesvak, een magnetron, 4pits gaskookstel, een elektrische waterkoker en een Senseo-koffiezetapparaat. Servies, bestek en pannen zijn aanwezig. Daarnaast is de kamer voorzien van een flatscreen-tv met DVD speler en gratis WiFi.

De kamer bevind zich op de begane grond en is daarom ook goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn

Moderne kamer met eigen toilette en gedeelde douche

Dit type kamer is voorzien van eenwastafel met warm en koud water, toilette een koelkast, een magnetron, een elektrische waterkoker en een Senseo-koffiezetapparaat. U kunt gebruikmaken van gedeelde badkamerfaciliteiten. Daarnaast is de kamer voorzien van een flatscreen-tv met DVD speler en gratis WiFi.

Moderne kamer met kleine keuken en gedeelde badkamer

Dit type kamer is voorzien van een kleine keuken met een koelkast met vriesvak, een magnetron, electrische kookpit een elektrische waterkoker en een Senseo-koffiezetapparaat. U kunt gebruikmaken van gedeelde badkamerfaciliteiten. Daarnaast is de kamer voorzien van een flatscreen-tv met DVD speler en gratis WiFi.