Omgeving

Vrouwenpolder is een badplaats in Zeeland op Walcheren met de mooiste schoonste brede stranden van Nederland, met zicht op de Delta Werken van Neeltje Jans. De stormvloedkering met de unieke combinatie van de Veersegat-dam met aan de ene kant de Noordzee en aan de andere zijde het Veerse Meer met zijn mooie eilandjes.

Vrouwenpolder is een prima uitvalbasis voor bezoekjes aan de mooie plaatsjes Veere, Zierikzee en Middelburg monumentenstad, hoofdstad van Zeeland. Ook de toeristische badplaatsen Domburg en Renesse, Burgh-Haamstede liggen op korte afstand; zo'n 20 minuten met de auto
Op enkele kilometers zijn als bekend natuurgebied de Mantelinge en het Veerse bos te bezoeken.
 

MiddelburgDe hoofstad van Zeeland vindt u op 10 km afstand van Vrouwenpolder. Middelburg mag met recht monumentenstad genoemd worden. In totaal vindt u hier zo'n 1100 grote en kleine monumenten die de sfeer van een rijk verleden nog immer uitademen. De machtige abdij, het indrukwekkende stadhuis en de prachtige gevels van koopmanswoningen en pakhuizen laten je proeven van dit verleden. Middelburg heeft een gezellige markt met veel terrassen en een uitgebreid winkelcentrum.
Kortom, voor ieder wat wils.
 

 

VlissingenVlissingen is een maritieme stad aan de monding van de Westerschelde en bij de toegang tot de Noordzee. De sfeer in Vlissingen wordt mede bepaald door de scheepsbeweging en de beloodsing op de rede vlak voor de boulevards, de bedrijvigheid in de havens, de aanwezigheid van scheepsbedrijven en de jachten in de Middeleeuwse vissershaven. Maar ook door het Arsenaal met zijn attracties, het overdekte winkelcentrum en het constante spel van wind, water en wolken...Dit alles drukt een zout stempel op Vlissingen.
 


VeereVeere is één van de meest verrassende plaatsen in Zeeland. Een droom uit vorige levens. Een stadje met een combinatie van een nog zichtbaar groots verleden, hedendaagse gezelligheid en de nabijheid van het altijd boeiende water. Aan de Kaai aan de jachthaven en op de Markt, zijn prachtige koopmanshuizen en pakhuizen te zien met trapgevels, tuitgevels, lijstgevels en klokgevels.
De namen van veel huizen en de gevelstenen vertellen van de handel, van de producten die werden verhandeld en van de landen en plaatsen waar naar toe gevaren werd. 

De Zeeuwse dagacttracties
Ook bij minder mooi weer heeft Walcheren u veel te bieden. 
http://www.zeelandattracties.nl
http://www.neeltjejans.nl

www.vrouwenpolder.nu voor alle wetenswaardigheden en actuele informatie van Vrouwenpolder

Watersport

U kan bij onze watersportfamilie ook terecht voor een Parasailingvlucht starten vanaf de boot, side by side en een banaanrondvaart maken voor jong en oud. Deze activiteiten worden aangeboden op het badstrand van Vrouwenpolder

Tevens kunt u bij onze familie terecht voor de nieuwe rage Fly Boarden: vliegen als James Bond, duiken als een dolfijn. Ervaar deze unieke sensatie bij Fly Board TRY & FLY (Parkeerplek Veerse Meer Vrouwenpolder)